Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Házi zabkása


Házi zabkása:

Hozzávalók 2 tányérhoz:
60 g zabpehely
4 dl mandulatej
édesítőszer
fahéj
2 kocka étcsoki
kókuszchips
fagyasztott erdei gyümölcs mix

Elkészítés:
A zabkását feltesszük 3 dl tejjel főlni, édesítjük, fahéjjal ízesítjük, majd mikor besűrűsödött a tányérokba elosztjuk.
A tetejére elkészítjük az erdei gyümölcsös öntetet: 1 ek. bogyós gyümölcsöt 1 dl tejjel össze botmixelünk.
Majd darabolt étcsokival, zabpehellyel, kókusz chipsszel, fahéjjal díszítjük.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Diétás alapanyag keresés