Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hamis zöldborsófőzelék csalfa rántotthússal

 

Hamis zöldborsófőzeléken pihenő csalfa rántott hús,tojás fedéllel

 

Hozzávalók

A főzelékhez:

-1 zacskó fagyasztott borsó

-víz

-2 dl kókusztej / vagy egyéb más növényi tej

-1 ek. bambuszrost liszt

-édesítőszer ízlés szerint

-só ízlés szerint

-1 ek. pirospaprika

 

Hozzávalók a rántott húshoz:

-0,5 kg csirkemell

- igény szerint tojás

- igény szerint bambuszrost liszt / zabliszt

- igény szerint útifűmaghéj liszt/vagy tönköly búza korpa

-só,bors,fűszerek

1,5 evőkanál olíva olaj / kókuszolaj

 

Elkészítése:

Kiolvasztott borsót annyi vízbe tesszük hogy ellepje azt,puhulásig pároljuk.

Ha a sok víz elforrt,igény szerint adhatunk hozzá még keveset,majd felöntjük kókusz tejjel. Ezt így további 10-15 percig főzzük.

Hozzáadunk lisztet és pirospaprikát,édesítőszerrel,sóval ízesítjük. További 5-10 percig hagyjuk a tűzön az ízeket összeérni.

A husikat alaposan megmossuk,majd vékony szeletekre vágjuk,sóval,borssal,fűszerekkel ízesítjük.

Lisztbe,tojásba majd hamis panírmorzsába forgatjuk. Egy nagyobb serpenyőt olajjal felhevítünk,majd a husi mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Kerámia serpenyőben tükör tojást sütünk,majd tálaláskor a husi tetejére helyezzük.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Diétás alapanyag keresés