Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egészben sült karfiol

Egészben sült töltött karfiol, paradicsomos sajtszószban, karfiollángossal 

 

Hozzávalók:

egy nagy karfiol

250 g darált hús

1 doboz hámozott paradicsom

reszelt light sajt

hagyma, fokhagyma

kókuszolaj

1 ek. lenmagliszt

1 tojás

só,bors

 

Elkészítés:

A karfiolt egészben feltesszük főni.
Közben elkészítjük a tölteléket hozzá: hagymát, fokhagymát pirítunk minimális kókuszzsíron, hozzá adjuk a hámozott paradicsomot, majd a fűszerezett darált húst és megsütjük.
Úgy kb.25-30 perc elteltével a karfiol mikor megpuhult leszűrjük.
A közepét kivájjuk és mikor kicsit kihűlt megtöltjük.
Reszelt sajtot szórunk a tetejére, majd szeleteket vágva belőle tálalhatjuk.

A "lángost" 10 perc alatt készre sütjük: 
a kikapart karfiolbelsőt lepépesítve, egy tojás, illetve lenmagliszt hozzáadásával sózva, borsozva korongformákat sütünk belőle.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Diétás alapanyag keresés