Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spárgakrémleves

 

 

 

Spárgakrémleves:

 

Hozzávalók 4 adagra:

 

200 ml kókusztejszín

1 csomag zöldspárga

só,bors ízlés szerint

200 ml kókusztej

600 ml víz

 

Elkészítés:

 

A spárgát megtisztítjuk (lepattintjuk a fás részét) és minimálisan meghámozzuk az alsó részét is.Összedaraboljuk , majd feltesszük főni annyi vízzel, ami ellepi.

 

Amikor megpuhult, botmixerrel összeturmixoljuk a főzőlevével, tejjel, tejszínnel együtt. Fűszerezzük, majd még egyszer alaposan átturmixoljuk.

További 1-2 percig főzzük. Majd fehérjekenyér kockákkal, lenmaggal tálalhatjuk.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Diétás alapanyag keresés