Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Őszibrackkrémleves

 

Őszibarackkrémleves:

Hozzávalók 4 főre :

1 kg őszibarack

édesítőszer igény szerint

mandulatej

200 ml kókusztejszín

mandula

1 evőkanál SugarFree vaníliás monin szirup

 

Elkészítése:

Az őszibarackot meghámozzuk, kimagozzuk,feldaraboljuk, botmixerrel pépesítjük.

Egy nagy edénybe helyezzük, ahol össze főzzük a mandula tejjel, az előre feldarabolt mandulával, illetve a vanília aromával.

Majd egy 10-12 perc elteltével hozza adjuk a tejszínt, az édesítőt és további 10-15 percig főzzük.

Miután kész kihűtjük, majd mandulával, barackkal, igény szerint cukormentes tejszínhabbal tálaljuk.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Diétás alapanyag keresés