Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eperkrémleves

 

 

Eper krémleves:

 

Hozzávalók 4 főre :

1 kg eper

édesítőszer igény szerint

mandulatej

200 ml kókusztejszín

mandula

1 evőkanál SugarFree vaníliás monin szirup

 

Elkészítése:

Az epreket megmossuk, feldaraboljuk és egy nagy edénybe helyezzük, ahol össze főzzük a mandula tejjel, az előre feldarabolt mandulával, illetve a vanília aromával.

Majd egy 10-12 perc elteltével hozza adjuk a tejszínt, az édesítőt és további 10-15 percig főzzük.

 

Miután kész kihűtjük, majd mandulával, eperrel, igény szerint cukormentes tejszínhabbal tálaljuk.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Diétás alapanyag keresés