Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Erdei túrótorta

 

Túrótorta:

 

Hozzávalók:

A piskótához:

2 db tojás

édesítőszer

6 ek.Doves gluténmentes lisztkeverék

3 ek.aranylenmag liszt

1 dl víz

1 dl kókuszolaj/olivaolaj

 

Krémhez:

fél kg zsírszegény túró

fahéj

édesítőszer

2 ek.vaníliás cukormentes monin

fagyasztott bogyós gyümölcsök

 

Tetejére:

kókuszreszelék

fahéj

bogyós gyümölcs

1 kis zacskó zselatin

 

Elkészítés:

A piskóta száraz alapanyagait egy tálban a tojássárgákkal, vízzel, olajjal össze dolgozzuk, majd az édesítőszerrel habosra vert tojásfehérjéket is hozzá adjuk.

Sütőpapírral bélelt tortaformába öntve 180 fokon tűprópáig sütjük (30-35 perc).

Közben a túrót,a fahéjjal,édesítőszerrel,vaníliával,illetve ízlés szerinti mennyiségű már ki olvasztott bogyós gyümölcsöket hozzá adva botmixerrel összedolgozzuk.

Mikor a piskóta megsült, távolítsuk el róla a sütőpapírt. Frissen tartó fóliával tekerjük be a tortaforma oldalát, majd tegyük vissza a piskótát, és ennek tetején oszlassuk el a túrós krémet.

Tetejére bogyós gyümölcsöket szórva, felmelegített zselatinnal leöntve a hűtőbe helyezzük dermedésig.
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.

Diétás alapanyag keresés